beats by dre cheap

VRATITE ME U BUGARSKU

Helouuuuu ljudi, kako ste? Ja se vratih iz Bugarske pa da vam napisem kako mi je bilo.
Rijeci ne mogu opisati koliko je bilo dobro. Nikad se ovako nisam provela i ovoliko ljudi upoznala. Al da krenem ispocetka.

Krenuli smo u subotu (1.7.) nekad oko 7 sati i putovali smo nekih 20 sati. Put je bio naporan, vec tamo negdje pred kraj sve nas je nervoza uhvatila, da nam je samo da izadjemo iz busa da se odmorimo. Grad u koji smo isli je Silistra. Mal grad, nije turisticko mjesto ali je lijep. Tamo smo stigli u 3 sata, i iako smo svi govorili da cemo spavat cim dodjemo, to niko nije uradio. Svi smo otisli da obilazimo grad. Tu je naravno bilo osoba koje nisu bile zadovoljne gradom jer su ocekivali da cemo doci u neku metropolu. U nedjelju nismo imali nikakvih obaveza. A od ponedjeljka su vec krenule obaveze sa svih strana. Vremena za odmor smo imali samo za vrijeme obroka,a prije i poslije toga je sve bilo isplanirano. Na temperaturama od 30 stepeni smo hodali u nosnjama, imali kao defile neki, pa poslije toga smo imali kao neki foto suting itd. Najgore je bilo kada smo jedan dan imali nastup jedan za drugim. Tako smo zavrsili bosansku igru, nakon koje sam ja izgledala kao da me neko polio vodom. I poslije toga smo imali nekih 5 do 10 minuta da se presvucemo u vecu i deblju nosnju. Zamislite kakva sam tek tada bila.. Nastupi su generalno prosli dobro. Bolje nego sto sam ocekivala. I bas sam ponosna na nas :))

Sve ovo je bilo jedno predivno iskustvo koje definitivno necu nikad zaboravit. Ne pamtim kad sam se zadnji put osjecala ovako sretno i pozitivno. Upoznali smo dosta igraca iz Srbije, jednu noc smo svi zajedno izasli i bilo nam je predobro. Bili su bas opusteni i raja. Druzili smo se sa igracima iz Ukrajine, jest da smo se jedva sporazumijevali jer niko od njih ne zna Engleski, al nasli smo nacin. Bugari su isto tako bili prijatni i druzeljubivi. Samo sa Gruzijcima nismo uspjeli da komuniciramo, al i oni su preludi.
Nije uopste bilo onako kako sam ocekivala, vec 100x bolje. Tih 5-6 skoro da nisam ni spavala. Mobitel sam koristila minimalno, tek toliko da se javim svojima da sam ziva i zdrava.
Kad smo u cetvrtak krenuli kuci u busu smo svi sutjeli. Niko nije htio da ide kuci, svi smo htjeli da ostanemo jos duze. Taj dan smo i Sofiju posjetili. Prelijep grad, al smo imali samo 2 sata za obilazak. Kuci smo se vratili u petak u 5 ujutro. Jos se nije sleglo sve sto sam dozivjela, al svaki momenat koristim da spavam da nadoknadim haha.   

Izgubljena u sadasnjosti
http://izgubljenausadasnjosti.blogger.ba
08/07/2017 23:18